06 1719 3938

Dagelijks bereikbaar van 10u tot 20u

Voorlichting

Wij geven voorlichting over AA en alcohol (mis)gebruik voor instellingen, zorg, bedrijven en scholen. In Nederland wordt steeds meer gedronken en op vroegere leeftijd. Wij van AA willen graag de boodschap overbrengen dat alcohol levensgevaarlijk is. Wij geven als ervaringsdeskundigen voorlichting over alcohol en de gevaren van drank(mis/ge)bruik. En dat er hulp is wanneer er over alcoholisme wordt gesproken.

Tevens is er ook voorlichting mogelijk met AA en Al-Anon. (werkgroep voor partners/kinderen van alcoholisten) Een combinatie voorlichting is dus ook mogelijk. Voor meer informatie over Al-Anon kunt u terecht op de website van Al-Anon. (www.al-anon.nl)                                                                                    

Kosten?

Nee, wij geven de voorlichting geheel vrijblijvend en kosteloos. (exclusief de onkosten van de vrijwilligers)

Ons Doel!

Wij geven voorlichting over het gebruik van alcohol en de gevaren van het teveel nuttigen van alcohol. In de voorlichting vertellen we ons levensverhaal en dat er hulp is, wanneer er sprake is van alcoholisme! Alcoholisme is een ziekte waarmee je heel oud kan worden, mits je er wat aan doet. Wij willen de maatschappij graag vertellen hoe gevaarlijk alcohol kan zijn. Het komt overal voor! Zowel op hoog als laag niveau! Uiteraard geven wij ook antwoorden op de vragen die er zijn. Meestal duurt een voorlichting ongeveer 1 uur.

Geïnteresseerd in een voorlichting van AA?

Neem dan contact op met het volgende email adres: info@aa-arnhem.nl